Drukte.. - Reisverslag uit Lottum, Nederland van Annet Meijers - WaarBenJij.nu Drukte.. - Reisverslag uit Lottum, Nederland van Annet Meijers - WaarBenJij.nu

Drukte..

Door: Annet

Blijf op de hoogte en volg Annet

15 Juni 2012 | Nederland, Lottum

Nog een dikke maand. Om precies te zijn een maand en twee dagen en dan is het vertrek naar Zambia! Er moet nog een hoop geregeld worden.. Visum, hopelijk volgende week. Wat we gaan doen in onze vrije week, hopelijk ook zo snel mogelijk en natuurlijk wat ons project wordt. Het is nog allemaal niet zo heel duidelijk wat de directeur van de school precies van ons wil, maar we hebben er nog vertrouwen in dat te horen voor we gaan.

Ergens ook niet zo erg dat we nog niet zoveel kunnen doen voor het project want het is druk(!!) in mijn leven. Deadlines, tentamens. Nog even kei hard werken en dan is het vakantie. Ik heb dus ook niet het gevoel dat ik over een dikke maand al in Zambia zit, geen tijd om daar over na te denken. Maar zelfs dat komt goed :). Bijna vakantie en dan heb ik nog even tijd om me ook mentaal voor te bereiden op de reis!